Kaboom Animation Festival 2023Kaboom Animation Festival 2023 - vrijwilligersKaboom Animation Festival 2023 - vrijwilligerKaboom Animation Festival 2023 - vrijwilligersKaboom Animation Festival 2023 - vrijwilliger
(Foto credits: Jaime Korbee)

Kaboom Animation Festival

Kaboom Animation Festival 2023


Voor de tweede keer op rij was ik de vrijwilligerscoördinator van het Kaboom Animation Festival. Negen dagen lang, meer dan 80 vrijwilligers, meerdere locaties in de steden Utrecht en Amsterdam. Het was weer een feestje om iedereen op tijd op de juiste plek neer te zetten en de alles-in-één persoon te zijn van alle Kaboomers.

Over Kaboom Animation Festival

Kaboom Animation Festival is dé one-stop-shop voor het nieuwste en beste op het gebied van animatie. Variërend van hypermoderne experimentele arthouse tot kleurrijke verhalen.

En animatie is niet alleen een filmgenre: het is veel meer dan film. Het is een verbijsterend divers medium dat zoveel meer biedt en daarom is het Kaboom Animation Festival in het leven geroepen. Een vooruitstrevend en inclusief festival in Nederland dat animatie viert in al zijn glorieuze vormen en maten.

Meer over Kaboom? Check de website www.kaboomfestival.nl