Boring - de Grote of St. Bavokerk blauw verlichtBoring festival - januari 2023Boring - paaldanseres in Teylers museumBoring - BLOOMBoring - PatronaatBoring - Grove
(Foto credits: Lisanne Lentink, Félice Hofhuizen, Lotte Dale, Tess Janssen en Sigrid Keidel)

Klein Haarlem

Boring 2023


Wauw! Wat een project was de eerste editie van Boring festival in Haarlem. Tweeëneenhalve maand voor de start van het festival werden wij ingeschakeld en moesten alle productionele taken nog uitgevoerd worden.

We hebben met het geweldige Boring team ontzettend hard gewerkt om van dit festival een succes te maken. En dat was het. Boven alle verwachtingen heeft de eerste editie van dit evenement haar naam gevestigd.

De stad was blauw gekleurd, het team in blauwe overalls gewapend, rijen tot buiten op straat, gasten die op vrijdag toch ook maar een zaterdagticket kochten, verbazing en verwondering in elke zaal. Het zat allemaal in één weekend.

Bezoekers hadden een heerlijke festivalervaring in hartje centrum van Haarlem. Rockbandjes in het Teylers museum, paaldansers in schilderijzalen, theater in de Janskerk en absurde vier uur durende theaterstukken in Philharmonie.

Wat een feest, wat een bloed, zweet en tranen van het lachen! Op naar de 2de editie!

Meer over Boring? Check de website www.boringfestival.nl.